Ook wij van Zonta Breda doen mee aan NL Doet

Vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart is het weer zover. Duizenden vrijwilligers in heel Nederland gaan klussen voor het goede doel tijdens NL Doet van het Oranje Fonds. Als zelfs de koninklijke familie, waarvan koning Willem-Alexander en koningin Máxima de beschermheer en beschermvrouw zijn van het Oranje Fonds, op die dag letterlijk de mouwen opstropen en de gympies aantrekken om te gaan klussen, dan kunnen wij van Zonta Breda niet achterblijven.

En wat gaan we toch iets leuks doen! Namelijk ouderwets haken, breien, verven, knippen, plakken voor stichting Happy Hippo. Nou eigenlijk voor kinderen die door Happy Hippo in moeilijke tijden blij worden gemaakt met bv een verjaardagsdoos met alles om gezellig zijn of haar verjaardag te kunnen vieren. Of een box met schoolartikelen voor een leuke start van het schooljaar.

Er zijn kinderen die om welke reden dan ook even niet meer thuis wonen. Zij krijgen van Happy Hippo een gehaakt of gebreid dekentje om ze een beetje warmte en geborgenheid te bieden. Het zijn kleine gebaren, maar voor een kind in moeilijke tijden van grote betekenis.

Ons team is er klaar voor!

http://www.stichtinghappyhippo.nl

http://www.nldoet.nl

Foto deelname Zonta op site NL Doet