• 14 juni 2023 High Tea en Shopping voor bewoners van Valkenhorst

  Op woensdag 14 juni 2023 werd door de leden van Zonta Breda, voor de 10e keer, een gezellige middag georganiseerd voor vrouwen die vanwege huiselijk geweld, tijdelijk in Valkenhorst verblijven. Eerst werd genoten van de vele hartige en (lees meer)

 • Orange the World 25 november 2022

  Het was weer een waanzinnig boeiende aftrap van de Orange the World campagne in Breda op 25 november. Allereerst het optreden van sambaband Maisquenada op de Grote Markt in Breda en daarna startte het binnenprogramma vanuit Nieuwe Veste. (lees meer)

 • 9 juni 2021 High tea en kledingbeurs Safegroup Breda

  Ieder jaar organiseert Zonta Breda een ontspannen middag voor de vrouwen die door huiselijk geweld noodgedwongen in de tijdelijke opvang van Safegroup verblijven. De vrouwen worden in de watten gelegd met een high tea en hen wordt de (lees meer)

 • 22 oktober 2020, Project Valkenhorst

  De beperkingen rondom COVID-19, hebben Zonta Breda er niet van kunnen weerhouden toch de jaarlijkse ‘High Tea’ met kledingbeurs te organiseren voor vrouwen die noodgedwongen in een opvanghuis zitten. De vrouwen hebben te maken gehad met huiselijk geweld (lees meer)

 • 25 november Orange Day 2020

  Op 25 november 2020 startte wereldwijd de campagne ‘Orange The World’ die duurde tot 10 december 2020 ‘de dag voor de Rechten van de Mens’. Op 25 november kleurden over de hele wereld belangrijke monumenten oranje. Hiermee werd (lees meer)

 • The Foundation (ZIF)

  Het doel van de Foundation is om internationale charitatieve projecten (w.o. onderwijs, gezondheidszorg, landbouw, micro krediet) en educatieve programma’s (vrouwen aanmoedigen om te kiezen voor o.a. technische studies ) van Zonta International te steunen. De gelden in de (lees meer)

 • Orange Day 2019

  de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Maandag 25 november 2019, kwamen leden van Zonta Breda om 16.45 uur bij elkaar voor de start van de campagne “Orange the World” en “Zonta says No to violence against Women”. (lees meer)

 • 12 juni 2019 Project Valkenhorst

  Een jaarlijks terugkerend hands-on project van Zonta Club De Baronie Breda. Op woensdagmiddag 12 juni was het weer zo ver. Wederom werd een high tea en kledingbeurs georganiseerd voor de vrouwen en kinderen die een tijdelijk en veilig (lees meer)

 • Zonta says No to Violence against Women!

  Op 25 november 2018, de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen en meisjes, heeft Zonta Club de Baronie Breda gele rozen uitgedeeld en hiermee aandacht gevraagd voor het geweld tegen vrouwen. Overal ter wereld zijn vrouwen vaker slachtoffer (lees meer)

 • Project Valkenhorst

  Woensdagmiddag 9 mei 2018 organiseerde Zonta Club De Baronie Breda een high tea en een kledingbeurs voor de vrouwen en kinderen van Safegroup, locatie Valkenhorst in Breda. Safegroup is onderdeel van Juzt en helpt gezinnen in o.a. de (lees meer)